Rebslagervej

Projektnavn: Rebslagervej 10
Opført:
Byggeriet står klar til indflytning 15. august 2016
Areal: 2.833 m2
Antal lejligheder: 76
Udvikler: CPHinvest
Arkitekt: Daniel Vejborg
Interiør: Kristina Dam Studio
Entrepreneur: WHR

Nybyggede studieboliger på Nørrebro
I 2015 købte CPHinvest ejendommen på Rebslagervej og på et år, er bygningen forvandlet til 76 nyopførte studielejligheder med eget køkken og bad.

Rebslagervej ligger i Københavns nordvestkvarter. Området er i de seneste år gået fra nedslidt industriområde til ny, trendy bydel. Med en utraditionel sammenblanding af boliger og erhverv rummer kvarteret spændende udviklingsmuligheder.

I det lyse indgangsparti hænger kaktus ned fra loftet, hvilket skaber en hyggelig og anderledes oplevelse at træde ind i.

Gangene, som binder værelserne sammen, er malet grønne, og det samme er fællesområderne, hvor beboerne kan mødes til fælles studier og spisning.

I det udendørs gårdmiljø giver højbede og bænke beboerne et grønt og roligt åndehul. Selve bygningen er forvandlet fra grå virksomhedsfacade til et imødekommende boligfællesskab med et industrielt look.
Stueetagens 19 værelser har hems, så rummene udnyttes optimalt – med en seng på hemsen og sofa i stueplan. På 3. sal har værelserne udsigt ind over Nørrebros tage, og flere boliger har fransk altan. De største værelser har plads til to personer.

De lyse og velindrettede boliger er fra 27 til 48 kvm, med store badeværelser af høj kvalitet og minikøkken. Værelserne er møbleret af CPHinvest, og al interiør er i lys, nordisk stil.

Ejendommen på Rebslagervej er nu udlejet til Københavns Universitet, og 76 udvekslingsstuderende flyttede ind i august 2016.

Related Projects